Klik hierboven voor de website van TOP-IBC.

» Klik hier om TOP-IBC een mailbericht te sturen.TOP-IBC | Anita Ermers

No mountain too high

Verbinder, analytisch, toegankelijk, flexibel, relativerend en gaat voor resultaat met zorg voor details, dat ben ik. De weg naar het resultaat wordt samen bepaald. Daar ligt mijn kracht: vanuit vertrouwen en verbinding in gezamenlijkheid de berg beklimmen.

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben bij verschillende woningcorporaties in diverse functies, ben ik in 2016 gestart als zelfstandig ondernemer. Ik ben eigenaar van bureau TOP-IBC, bureau voor Interimmanagement, Beleidsadvies en Communicatie. Vanuit mijn ruime ervaring als manager zet ik mij in om het meest optimale uit mensen, organisaties en samenwerkingsverbanden te halen.

Vanuit mijn ervaring op het terrein van Wonen, de volkshuisvesting, en ook het vertalen van strategisch denken naar duidelijke communicatie kan ik een prima aanvulling zijn op bestaande teams binnen corporaties, gemeenten of andere partijen. Een niet onbelangrijk voordeel daarnaast is dat voor mij de politieke arena niet vreemd is. Vanuit mijn eerdere rol als fractievoorzitter en raadslid op lokaal niveau en nu als lid van het bestuur van de provinciale afdeling en voorzitter van het regiobestuur van mijn partij weet ik hoe het politieke speelveld eruit ziet en weet daarmee goed om te gaan. Vanuit mijn politieke rol was ik woordvoerder van diverse onderwerpen en heb ik veel voorbereidende raadsvergaderingen geleid als gespreksleider en discussieleider. Vanuit mijn generalisme ben ik breed inzetbaar.

De weg naar de top kun je alleen bereiken door constructief samen te werken. Daarnaast gaat het wat mij betreft om een open houding, transparante communicatie en de wil om met elkaar het meest gewenste eindresultaat te bereiken.

Contactgegevens en InformatieTOP-IBC | bureau voor Interimmanagement, Beleidsadvies en Communicatie
Anita Ermers
Prins Bernhardstraat 33
7064 GD  Silvolde

T: 0315 - 32 82 34 
M: 06 - 2062 5301 
E: info@top-ibc.nl 
I: www.top-ibc.nl 
KvK: 6498 6519 

Profiel
Interimmanager
Procesmanager
Accountmanager
Procesbegeleider
Projectleider
Beleidsadviseur
Communicatieadviseur
Dagvoorzitter
Procesbegeleider
Gespreksleider

Curriculum Vitae / Linkedin
Klik hier voor een beknopt C.V.
Klik hier voor mijn linked in-pagina Linkedin

ga naar www.i-quip.nl
© 1999 -